Communiceren en evalueren

Communiceren

Naast de demonstratiebedrijven die de werking van de eco-regeling in de praktijk laten zien, werkt de pilot samen met een brede klankbordgroep en thematische ‘denktanks’ en andere relevante deskundigen en organisaties. Al deze betrokkenen wordt gevraagd de resultaten ook weer uit te dragen binnen hun eigen netwerk. De pilot levert hiervoor de middelen.

Evalueren

De pilot zal twee rapportages opleveren. De eerste rapportage betreft het ontwerp van de geteste eco-regeling van deze pilot. Die is medio 2022 opgeleverd en is HIER te bekijken.

Eind 2023 wordt de eindrapportage opgeleverd.  De eindrapportage beschrijft de resultaten van de pilot als geheel: – een verbeterd ontwerp van de eco-regeling, aangepast naar aanleiding van de test- en demonstratiefase, en technische en procedurele aanbevelingen voor de implementatie in het nieuwe GLB. Uiteindelijk verkennen we in de pilot hoe de eco-regeling het beste kan bijdragen aan gebieds- en bedrijfsgericht maatwerk, of het recht doet aan de regionale opgaven en hoe de deelnemers het best kunnen worden gemotiveerd om extra vergroeningsstappen te maken.

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Stuur ons dan een e-mail bericht:

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×