Testen

Wat doet een testbedrijf?

De 90 testbedrijven krijgen een bezoek van een adviseur van de pilot. Deze adviseur loopt samen met de ondernemer het keuzemenu met eco-activiteiten van de pilot door en onderzoekt of de activiteiten goed toepasbaar zijn op het specifieke bedrijf. Daarnaast wordt onderzocht of het keuzemenu makkelijk ingevuld kan worden, of de waardering van de eco-activiteiten voldoende stimulerend is en de financiële waardering voor uitvoering van de eco-activiteiten, realistisch is. Dit alles wordt getest door de bedrijfsspecifieke situatie in te voeren in een tool die speciaal voor eco-regeling van de pilot ontwikkeld is.

Door het invullen van deze tool wordt voor de testbedrijven inzichtelijk in hoeverre het keuzemenu met eco-activiteiten aansluit op hun huidige bedrijfsvoering. Daarnaast wordt via de testronde duidelijk of het ontwikkelde keuzemenu met eco-activiteiten van de pilot voldoende bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelen waaraan Nederland moet voldoen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Stuur ons dan een e-mail bericht:

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×